• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΤΗΝΟΣ

ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

    3 – 4   ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 : Συγκέντρωση στην Βούλα/Βάρη  το πρωί 06:00  και αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας. Άμεση επιβίβαση στο SUPER FERRY που θα μας οδηγήσει στον προορισμό μας , το πανέμορφο νησί της Μεγαλόχαρης , το νησί της Τήνου. Άφιξη και επιβίβαση στα πούλμαν για την περιήγηση του νησιού. Επιστροφή στην Χώρα το απόγευμα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , χρόνος ελεύθερος , διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στην Χώρα για εκκλησιασμό στην πανέμορφη εκκλησία της Παναγίας , ψώνια και προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα. Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι , επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Ραφήνα , όπου θα μας περιμένουν τα πούλμαν για να μας μεταφέρουν στην Βάρη // Βούλα.

Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο :   95 ευρώ

Μονόκλινο δωμάτιο                                       :  105 ευρώ

Περιλαμβάνονται  : Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα  ( οικονομικής θέσης ), μεταφορές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, 1 διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΝ & ΑΓΕΡΙ με πρωινό , τοπικός ξεναγός , συνοδός – αρχηγός του γραφείου μας.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304