• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

8 – 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΤΡΙΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

Παραμονή στο GRANDHOTEL  PALACE 5*

 

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 Αναχώρηση  το πρωί  07:00 από Βάρη//Βούλα και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν φθάνουμε στο ΔΙΟΝ , όπου θα ξεναγηθούμε σε ένα από τα σημαντικά Μουσεία της Μακεδονίας . Εν συνεχεία  άφιξη στην Θεσσαλονίκη ,   στο ξενοδοχείο  , το GRANDHOTEL  PALACE 5* , τακτοποίηση στα δωμάτια μας , χρόνος ελεύθερος για μία προαιρετική γνωριμία με την πόλη  ,  δείπνο , διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 Μετά το πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο , αναχωρούμε για την Ιερά Μονή Σουρωτής που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη , τα λείψανα του οποίου βρίσκονται στο Καθολικό της Μονής , όπως και ο Τάφος του Γέροντα Παισίου. Παραμονή – προσκύνημα – ενημέρωση. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στην Δράμα για να θαυμάσουμε την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή << Ονειρούπολη >>, ένα πραγματικό χωριό του Άι Βασίλη!!! Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα , δείπνο και προαιρετική βραδινή διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 Πρωινό και ξενάγηση στην Πόλη από επίσημο ξεναγό : Λευκός Πύργος , Παραλιακή , Άγιος Δημήτριος , Πάνω Πόλη , Ρωμαϊκά Τείχη. Αναχώρηση για την Βεργίνα και το Νέο Μουσείο κάτω από το μεγάλο τύμβο με τους Βασιλικούς τάφους και τα ανεκτίμητης αξίας ευρήματα. Παραμονή – ξενάγηση .  Πορεία επιστροφής προς Βάρη//Βούλα και  με ενδιάμεσες στάσεις , άφιξη αργά το απόγευμα.

Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο : 170  ευρώ

Μονόκλινο δωμάτιο     :                                     230 ευρώ

Περιλαμβάνονται : Μεταφορές , περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTELPALACE HOTEL 5* στην Θεσσαλονίκη  με πρωινό  και δείπνο ημερησίως , διόδια διαδρομής , επίσημος ξεναγός στο ΔΙΟΝ και την 3η ημέρα ( ξενάγηση Θεσσαλονίκης και Βεργίνας ) ,  συνοδός του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνονται

Είσοδοι σε Μουσεία και αρχαιολογικούς Χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό  και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

** Το Γραφείο και ο αρχηγός διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας  ή προς βελτίωση της εκδρομής.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304