• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΛΑΡΙΣΑ – ΜΟΝΗ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑΣ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

11 – 13 ΜΑΙΟΥ 2018

 Παρασκευή  11 ΜΑΙΟΥ 2018

Αναχώρηση  πρωί 07:00   και με ενδιάμεσες στάσεις , άφιξη στην όμορφη Λάρισα , χτισμένη στις δύο όχθες του ποταμού Πηνειού. Ξενάγηση της πόλης με επίσημο ξεναγό , χρόνος ελεύθερος για το προαιρετικό μας γεύμα στα φημισμένα τσιπουράδικα , τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο μας PARK HOTEL  , χρόνος ελεύθερος ,  διανυκτέρευση.

Σάββατο 12 ΜΑΙΟΥ 2018

Πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την γραφική Ελασσόνα  στις πλαγιές του Ολύμπου όπου θα επισκεφθούμε την Μονή Ολυμπιώτισσας. Συνεχίζουμε για τα ιστορικά Αμπελάκια με τα διατηρητέα κτίρια και το περίτεχνο αρχοντικό του Σβάρτς . Χρόνος ελεύθερος για γεύμα στις γραφικές ταβέρνες και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας με ενδιάμεση στάση για προσκύνημα στην Αγία Παρασκευή. Προαιρετική ατομική διασκέδαση ,  διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 13 ΜΑΙΟΥ 2018

Μετά το πρωινό μας  θα ξεναγηθούμε στα υπόλοιπα αξιοθέατα της Λάρισας και θα αρχίσουμε να κατηφορίζουμε προς τον Βόλο όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για το προαιρετικό μας γεύμα στα ονομαστά τσιπουράδικα της πόλης  και επιστροφή στην Βάρη//Βούλα αργά το απόγευμα με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.

Τιμή ατόμου σε δίκλινο//τρίκλινο δωμάτιο  :  135 ευρώ

Τιμή μονόκλινου :  165 ευρώ

Περιλαμβάνονται :

Μεταφορές , περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα  με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν , 2 διανυκτερεύσεις  με πρωινό στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ  στο κέντρο της Λάρισας , διόδια διαδρομής ,  επίσημος ξεναγός  , αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.

Δεν περιλαμβάνονται :

Είσοδοι σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα.

** στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016  ,ποσού 3,00 ( τρία )  ευρώ  ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου , το οποίο καταβάλλεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304