• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ

1 – 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

(  Καλπάκι , Κόνιτσα , Μονή Μολυβδοσκέπαστης , Μονοδένδρι , Φαράγγι του Βίκου  , Λίμνη Παμβώτιδα , Κάστρο , Μουσείο Βρέλλη  )

Διαμονήστο GRAND SERAI HOTEL 5* Deluxe !!!!!!

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 Αναχώρηση από Βάρη//Βούλα // Βουλιαγμένη , μέσω Δομοκού – Καλαμπάκας και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν , άφιξη στο γραφικό Μέτσοβο με την υπέροχη αρχιτεκτονική του και την παράδοση. Χρόνος ελεύθερος για το προαιρετικό μας γεύμα και για γνωριμία με το χωριό των μεγάλων ευεργετών. Μέσω εξαιρετικής διαδρομής της Νέας Εγνατίας Οδού φθάνουμε στα Γιάννενα , εγκατάσταση στο πολυτελές  Grand Serai 5* στο κέντρο των  Ιωαννίνων  , χρόνος ελεύθερος , δείπνο ,  διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ  2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

    Πλούσιο πρωινό μπουφέ. Ο ορεινός όγκος της Πίνδου , ένα φυσικό σκηνοθετικό μεγαλείο απλώνεται επιβλητικά μπροστά μας. Στο ξακουστό Καλπάκι θα επισκεφθούμε το πολεμικό Μουσείο, θα ενημερωθούμε με προβολή σλάιτς για την βαριά ιστορία της περιοχής στο ΟΧΙ του 1940 και θα θαυμάσουμε τα μοναδικά εκθέματα. Συνεχίζουμε για την αμφιθεατρική Κόνιτσα , η οποία σκαρφαλωμένη στη πλαγιά του λόφου κάτω από το βουνό Τραπεζίτσα και δίπλα στον Αώο ποταμό , σφύζει από ζωή και ομορφιά. Η υπέροχη Μονή Μολυβδοσκέπαστης είναι η επόμενη στάση μας . Ακοίμητη φρουρός της Ορθοδοξίας , δίπλα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα . Χτίστηκε το 670μ.χ και σκεπάστηκε από μολυβένιες πλάκες. Εν συνεχεία θα βρεθούμε στο γνωστό Μονοδένδρι , όπου θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου , το βαθύτερο του κόσμου . Χρόνος ελεύθερος για το προαιρετικό μας γεύμα  στα ταβερνάκια και βόλτα στα πλακόστρωτα δρομάκια για να δούμε τα αρχοντικά και τα πανέμορφα παραδοσιακά κτίρια Ηπειρώτικης αρχιτεκτονικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο , προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση , διανυκτέρευση

ΚΥΡΙΑΚΗ  3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Μετά το  πλούσιο μπουφέ πρόγευμα αναχώρηση για τον  μώλο από όπου θα περάσουμε απέναντι στο γραφικό  νησάκι με βαρκάκια ( ατομικά έξοδα ). Περίπατος στον γραφικότατο οικισμό . Για όσους δεν ακολουθήσουν , προτείνουμε επίσκεψη στο Κάστρο που κτίστηκε στα χρόνια του Ιουστινιανού και ήταν το διοικητικό κέντρο όλης της περιφέρειας των Ιωαννίνων την εποχή του Αλή Πασά. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο Βρέλλη ( έξοδα ατομικά ) με τα κέρινα ομοιώματα.  Εν συνεχεία μέσω της Νέας Ιόνιας οδού και της γέφυρας Αντιρρίου – Ρίου και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν ,επιστρέφουμε στην Βάρη , Βούλα.   

Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο : 210  ευρώ

Μονόκλινο δωμάτιο     :                                     280 ευρώ

Περιλαμβάνονται : Μεταφορές , περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GrandSerai 5*   με πρωινό  και δείπνο ημερησίως , διόδια διαδρομής  , επίσημος ξεναγός την 2Η ημέρα ,   συνοδός του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνονται : Είσοδοι σε Μουσεία και αρχαιολογικούς Χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , φόρος διαμονής ( 4ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση ) και βάσει νόμου καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο    και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα!!

** Το Γραφείο και ο αρχηγός διατηρούν  το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας!!

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304