• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ

16 – 19 ΜΑΙΟΥ 2019

 

 ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2019 :  Αναχώρηση  το πρωί  07:00 από Βούλα // Βάρη και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν  για καφέ και φαγητό (  έξοδα ατομικά ), άφιξη το απόγευμα στην όμορφη πόλη της Καβάλας με το φωταγωγημένο κάστρο , το Υδραγωγείο και την Παλιά πόλη.   Άμεση τακτοποίηση στα δωμάτια μας  στο ξενοδοχείο GALAXY ( κεντρικό ) ,  ξεκούραση και  χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Καβάλας , διανυκτέρευση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2019 :  Πλούσιο πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο μας  και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στην καταπράσινη Θάσο ,  μέσω Κεραμωτής. Θα επισκεφθούμε την Αρχαία Αγορά , το Θέατρο κ.λ.π. Θα ακολουθήσουμε την βορειοανατολική διαδρομή προς τις σκάλες Πρίνου και Καλλιράχης, τα γραφικά ψαροχώρια. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό μπάνιο και βόλτα. Στον Λιμένα θα έχουμε το προαιρετικό μας γεύμα και επιστροφή στην Καβάλα  αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΙΟΥ 2019 :  Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας , που βρίσκεται στην Βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου , σε μια θαυμάσια τοποθεσία  σε υψόμετρο 753 μέτρων. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών που έρχονται να προσκυνήσουν την << αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου >> και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε το πολύ σπουδαίο Σπήλαιο της Αλιστράτης. Προαιρετικό γεύμα σε επιλεγμένη ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην Καβάλα. Ξεκούραση , χρόνος ελεύθερος  , προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση  διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΙΟΥ 2019 : Πρωινό και αναχώρηση για Βάρη// Βούλα με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν .

Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο :  210  ευρώ

Μονόκλινο δωμάτιο     :                                      285  ευρώ

Περιλαμβάνονται : Μεταφορές , περιηγήσεις με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν  όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GALAXY (κεντρικό ) στην Καβάλα   με πρωινό  μπουφέ  ημερησίως  , διόδια διαδρομής  , εισιτήρια πλοίου για την Θάσο ,  συνοδός του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνονται  : Είσοδοι σε Μουσεία και αρχαιολογικούς Χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό  και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα καθώς και ο ειδικός  φόρος διαμονής ( 1,50 ευρώ το άτομο ημερησίως και πληρώνεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο ).

** Το Γραφείο και ο αρχηγός διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας  ή προς βελτίωση της εκδρομής.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304