• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΚΑΤΑΚΟΛΟ

14 – 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

ΤΡΙΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

 Αναχώρηση  το πρωί  07:00  και με ενδιάμεση στάση καθοδόν για το πρωινό μας καφεδάκι , άφιξη στις Βάσσες Φιγαλείας σε υψόμετρο 1130 μέτρα , όπου βρίσκεται ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα. Συνεχίζουμε για το γραφικό και ιστορικό χωριό Ανδρίτσαινα στα 760 μέτρα , στην πλαγιά του Λυκαίου Όρους. Χρόνος για γεύμα στα γραφικά ταβερνάκια. Αναχώρηση για την Ολυμπία ,  τακτοποίηση   στο ξενοδοχείο μας , το OLYMPICVILLAGEHOTEL 4* ,  χρόνος ελεύθερος ,  δείπνο , διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ  15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

 Πρωινό στο ξενοδοχείο  και αναχώρηση για τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο Ολυμπίας όπου θα ξεναγηθούμε από διπλωματούχο ξεναγό. Το Μουσείο περιλαμβάνει την μόνιμη έκθεση ευρημάτων από ανασκαφές στον Ιερό χώρο της Άλτεως. Επόμενος σταθμός μας το Κατάκολο , ελεύθερος χρόνος για μπάνιο , καφέ και  προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο , προαιρετική  νυχτερινή διασκέδαση , διανυκτέρευση. 

ΚΥΡΙΑΚΗ  16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 :

Μετά το πρωινό μας ,  αναχώρηση για τα Λαγκάδια , όμορφο χωριό της Αρκαδίας και συνεχίζουμε για την Βυτίνα όπου θα έχουμε παραμονή και χρόνο ελεύθερο για το προαιρετικό μας γεύμα. Τέλος επιστροφή  αργά το απόγευμα με ενδιάμεση στάση.

 

Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο : 150  ευρώ

Μονόκλινο δωμάτιο     :                                  185 ευρώ

Περιλαμβάνονται : Μεταφορές , περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OLYMPICVILLAGE HOTEL 4* στην Ολυμπία  με πρωινό  και δείπνο ημερησίως , διόδια διαδρομής  , ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στο μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας ,συνοδός του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνονται

Είσοδοι σε Μουσεία και αρχαιολογικούς Χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , ο ειδικός  φόρος διανυκτέρευσης ( 3 ευρώ ανά δωμάτιο , ανά διανυκτέρευση )   και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

** Το Γραφείο και ο αρχηγός διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας  ή προς βελτίωση της εκδρομής.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304