• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

17 – 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΤΡΙΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

     

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 Αναχώρηση  το πρωί  06:30 από Βάρη//Βούλα και με ενδιάμεση στάση καθοδόν ,  άφιξη στο Λιμάνι  της Κυλλήνης.  Επιβίβαση στο Ferry , άμεση αναχώρηση  και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο θαυμάσιο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, χρόνος ελεύθερος και προαιρετικό γεύμα. Το απόγευμα θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση του νησιού με το προσκύνημά μας στον Άγιο Διονύσιο. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Λόφο του Στράνη , εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον ύμνο στην ελευθερία. Αναχώρηση για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης της Ζακύνθου όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,   διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και γύρος του νησιού. Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδος  όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά Αγ. Λέων , Έξω Χώρα , Μαριές , Αναφωνήτρια. Στάση για να επισκεφθούμε την Μονή , εκεί όπου είχε μονάσει ο Άγιος Διονύσιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Άγιο Γεώργιο των Γκρεμνών  ,  στάση στις Βολίμες για κρασί , μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Στη παραλία του Αγίου Νικολάου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για μπάνιο , γεύμα ( προαιρετικό )   και για να επισκεφθούμε τις Γαλάζιες Σπηλιές ( προαιρετικά ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο , ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες , διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ  19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος . Μεταφορά στο λιμάνι  επιβίβαση στο ferry  και αναχώρηση  με προορισμό την Κυλλήνη. Πορεία επιστροφής   και  με ενδιάμεσες στάσεις , άφιξη στην  Βάρη //Βούλα αργά το απόγευμα.

Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο :  180  ευρώ

Μονόκλινο δωμάτιο     :                                    : 230 ευρώ

Περιλαμβάνονται : Μεταφορές , περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα, ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη ,  2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DIANAHOTEL ( κεντρικό )   με πρωινό   , διόδια διαδρομής  , Ζακυνθινή Ξεναγός ,  συνοδός του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνονται

Είσοδοι σε Μουσεία και αρχαιολογικούς Χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , ο φόρος διανυκτέρευσης ( 1,5 ευρώ το άτομο ημερησίως )  και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

** Το Γραφείο και ο αρχηγός διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας  ή προς βελτίωση της εκδρομής.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304