• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ (4 ΗΜΕΡΕΣ)

8 – 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
     Σύβοτα - Πάργα - Παξοί - Λευκάδα - Κεφαλονιά - Ιθάκη  
 Διαμονή στο Ξενοδοχείο "Preveza City Hotel"

 ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021  :  Αναχώρηση  το πρωί  07:00 από Βάρη//Βούλα , ημίωρη στάση στην Ακράτα για το πρωινό μας καφεδάκι και μέσω Ρίου – Αντιρρίου και με ενδιάμεση στάση στην Αμφιλοχία  για το προαιρετικό μας γεύμα , άφιξη στην Πρέβεζα το απόγευμα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  PREVEZACITYHOTEL   ,    χρόνος ελεύθερος  ,   διανυκτέρευση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021  :  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Λευκάδα για μια ονειρική κρουαζιέρα. Άφιξη στο κοσμοπολίτικο Νυδρί , επιβίβαση στο πλοιάριο και ξεκινάμε την κρουαζιέρα μας σε Πόρτο Κατσίκι ,Εγκρεμνούς  , Φισκάρδο, Ιθάκη , Σπηλιά Παπανικολή , Σκορπιό . Επιστροφή στο Νυδρί αργά το απόγευμα και  μεταφορά στην Πρέβεζα , ελεύθερος χρόνος , διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 : Μετά το πρωινό μας   αναχώρηση  για μια ακόμα όμορφη εκδρομή. Αναχωρούμε για την Πάργα , επιβίβαση σε καραβάκι με προορισμό τους Παξούς , αφού δούμε στην διαδρομή τους Αντίπαξους και τις ονειρικές μικρές σπηλιές. Άφιξη στους καταπράσινους Παξούς και μετάβαση στην παραλία Λάκα , όπου χρόνος για μπάνιο και γεύμα στα γραφικά ταβερνάκια. Επιστροφή στην  Πάργα , παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιωτικό χρώμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική νυχτερινή βόλτα στον πεζόδρομο της όμορφης παραλίας της Πρέβεζας, διανυκτέρευση.

 ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 : Μετά το πρωινό αναχώρηση για Σύβοτα και συνεχίζουμε για Αμμουδιά ( προαιρετική  βόλτα με βάρκες στον Αχέροντα ) , χρόνος για το προαιρετικό μας γεύμα  και πορεία επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις.  Άφιξη Βάρη/Βούλα αργά το απόγευμα.

Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο : 265  ευρώ

Μονόκλινο δωμάτιο     :                                      315 ευρώ

Περιλαμβάνονται : Μεταφορές , περιηγήσεις με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν  όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα, 3 διανυκτερεύσεις στο   ξενοδοχείο << PREVEZACITYHOTEL >>   στην Πρέβεζα   με πρωινό , τα εισιτήρια για τις 2 κρουαζιέρες   , διόδια διαδρομής  ,  έξοδα γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου , συνοδός του γραφείου μας.

Δεν Περιλαμβάνονται

Είσοδοι σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους  ,  ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ,ο ειδικός φόρος διανυκτέρευσης 0,50 λεπτά την ημέρα το άτομο   και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

** Το Γραφείο και ο αρχηγός διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας  ή προς βελτίωση της εκδρομής.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304