• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΣΥΡΟΣ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

17 – 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 Αναχώρηση  το πρωί  06:00 από Βάρη//Βούλα   για  το λιμάνι του Πειραιά. Άμεση επιβίβαση στο πλοίο της BLUE STAR FERRIES με προορισμό το νησί της Σύρου.  Άφιξη στην Ερμούπολη , την πρωτεύουσα του νησιού , μεταφορά  στο ξενοδοχείο μας , το DOLPHINBAY  HOTEL 4* , στην περιοχή του Γαλησσά , τακτοποίηση στα δωμάτια μας , χρόνος ελεύθερος , μπάνιο στην παραλία ,   δείπνο , διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση. Επιβίβαση στο πούλμαν για να επισκεφθούμε τον Μεσαιωνικό Οικισμό της Άνω Σύρου , όπου θα επισκεφθούμε πεζοί τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου , το Μοναστήρι των Ιησουιτών , το Μοναστήρι των Καπουτσίνων , την <<πιάτσα >>, τα λαογραφικά μουσεία και μετά μέσα από τα στεγάδια και τα γραφικά σοκάκια θα φθάσουμε στο << κάτω τέρμα >> όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για να μας μεταφέρει στην Ερμούπολη , όπου πεζοί θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου , την συνοικία <<Βαπόρια >> με τα νεοκλασικά σπίτια και την<< μικρή Βενετία >> , το μνημείο του<< Άταφου Αγωνιστή>>. Προαιρετική επίσκεψη στο πρώτο θέατρο – όπερα της Ελλάδος ( ατομικά έξοδα ).Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το πνευματικό κέντρο και το Μουσείο με τα αντίγραφα Κυκλαδικής Τέχνης , το αρχαιολογικό Μουσείο , το πρώτο γυμνάσιο της Νέας Ελλάδος , τομοναδικό Δημαρχείο στην μαρμάρινη πλατεία Μιαούλη  και τέλος μέσα από την αγορά θα φθάσουμε στον Ι. Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου για να θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του EL GRECO.Αμέσως μετά επιβίβαση στο πούλμαν για να κάνουμε τον << Γύρο της Σύρου >> . Στην διαδρομή θα επισκεφθούμε όλο το νότιο τμήμα της Σύρου , περνώντας από τα χωριά με τις θαυμάσιες παραλίες , ΑΖΟΛΙΜΝΟΣ , ΒΑΡΗ , ΜΕΓΑΣ ΓΥΑΛΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ , ΦΟΙΝΙΚΑΣ , ΓΑΛΗΣΣΑΣ και ΚΙΝΙ. Στάση για φαγητό ( προαιρετικό ) σε παραλιακή ταβέρνα σε ένα από τα πιο πάνω χωριά.   Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , χρόνος ελεύθερος ,   δείπνο ,διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Πρωινό στο ξενοδοχείο  , χρόνος ελεύθερος ( μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου )   και μεταφορά στο λιμάνι. Χρόνος ελεύθερος  για τις τελευταίες αγορές, προαιρετικό γεύμα , επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη και μεταφορά στην  Βούλα//Βάρη.

Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο : 190  ευρώ

Μονόκλινο δωμάτιο     :                                    230 ευρώ

Περιλαμβάνονται :  Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την BLUESTARFERRIES , μεταφορές , περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DOLPHINBAYHOTEL 4* στην  παραλία του Γαλησσά  με πρωινό  και δείπνο ημερησίως  ,  ξενάγηση του νησιού με τοπικό ξεναγό.

Δεν Περιλαμβάνονται

Είσοδοι σε Μουσεία και αρχαιολογικούς Χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό  και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

** Το Γραφείο και ο αρχηγός διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας  ή προς βελτίωση της εκδρομής.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΟΥ

 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 :  ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ : BLUESTARPAROS ( 07:30 – 11:15 )

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021  : ΣΥΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ : BLUESTARPAROS ( 16:00 – 19:45 )

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304