• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΠΥΛΗ - ΕΛΑΤΗ

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

13 – 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Αναχώρηση το πρωί 07:00 από Βούλα, Βάρη και από Λαμία , Δομοκό και Καρδίτσα και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν , θα φθάσουμε στην Λίμνη Πλαστήρα , όπου θα αρχίσουμε τον μαγευτικό γύρο. Τεχνητή λίμνη σε υψόμετρο 1.000 μέτρα , όπου πήρε το όνομά της από τον πολιτικό Πλαστήρα. Περιήγηση στα όμορφα χωριά της( Μεσενικόλα , Μορφοβούνι , Κρυονέρι , Πεζούλα , Νεοχώρι κ.λ.π ). Προαιρετικό γεύμα στην Πλάζ Λαμπερού , στάση στο Φράγμα Ταυρωπού ( φωτογραφίες , βόλτα , ψώνια ) και άφιξη στην Καλαμπάκα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , χρόνος ελεύθερος , διανυκτέρευση.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ  14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο και μετάβαση στα Μετέωρα , όπου θα επισκεφθούμε την Μονή του Μεγάλου Μετεώρου , την μεγαλύτερη Μονή του συγκροτήματος των Μετεώρων και την Μονή του Αγίου Στεφάνου με το επιβλητικό καθολικό. Στην συνέχεια θα βρεθούμε στην Πύλη ( σύντομη στάση )  και στην Ελάτη  θα έχουμε το προαιρετικό μας γεύμα στα ταβερνάκια της περιοχής. Τέλος  επιστροφή στην Βάρη//Βούλα  με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
 

Τιμή ατόμου σε δίκλινο//τρίκλινο δωμάτιο  :  85  ευρώ

Τιμή μονόκλινου :  95 ευρώ

Περιλαμβάνονται :
Μεταφορές , περιηγήσεις με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν  όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα , 1 διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο  << KOSTAFAMISSI >> στην Καλαμπάκα  με πρωινό μπουφέ , διόδια διαδρομής , συνοδός – αρχηγός του γραφείου μας.
 
Δεν περιλαμβάνονται :
Είσοδοι σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , ο φόρος διαμονής 1,5  ευρώ ανά δωμάτιο ( καταβάλλεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο )  και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα.

 

** Το Γραφείο και ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας ή προς βελτίωση της εκδρομής!!!

** Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία για τους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς ισχύει Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι. Η μάσκα είναι απαραίτητη καθ’όλη την διάρκεια της μεταφοράς.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304