• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΒΥΤΙΝΑ

4 – 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
Αναχώρηση  το πρωί  07:00  και με ενδιάμεση στάση καθοδόν για το πρωινό μας καφεδάκι , άφιξη  στην Αρχαία Ολυμπία . Ξενάγηση στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο από διπλωματούχο ξεναγό . Χρόνος ελεύθερος για το προαιρετικό μας γεύμα. Αναχώρηση για τα Λαγκάδια , τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο << MANIATISMOUNTAINRESORT >> ,  δείπνο , διανυκτέρευση.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
Πρωινό στο ξενοδοχείο  και  αναχώρηση για την Δημητσάνα , ιστορικό χωριό της Πελοποννήσου. Προαιρετική επίσκεψη στο υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης , μοναδικό στο είδος του. Στην συνέχεια θα βρεθούμε στην Στεμνίτσα ( χρόνος ελεύθερος ) και στην Βυτίνα για το προαιρετικό μας γεύμα στα ταβερνάκια της. Επιστροφή Βάρη/Βούλα αργά το απόγευμα με ενδιάμεση στάση καθοδόν.
 
Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο :  120  ευρώ
Μονόκλινο δωμάτιο     :                                      140  ευρώ
 
Περιλαμβάνονται :
 Μεταφορές , περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα, 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο MANIATISMOUNTAINRESORT στα Λαγκάδια   με πρωινό  και δείπνο  , διόδια διαδρομής  , ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στο μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας ,συνοδός του γραφείου μας.
 
Δεν Περιλαμβάνονται
Είσοδοι σε Μουσεία και αρχαιολογικούς Χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , ο ειδικός  φόρος διανυκτέρευσης ( 1,5 ευρώ ανά δωμάτιο)  και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 
** Το Γραφείο και ο αρχηγός διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας  ή προς βελτίωση της εκδρομής.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304