• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

SPECIAL ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

31 ΜΑΡΤΙΟΥ  - 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
Αναχώρηση  πρωί 07:00  από Βούλα/Βάρη και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν για γεύμα και καφέ , άφιξη το μεσημέρι στην όμορφη πόλη των Σερρών. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας ,  χρόνος ελεύθερος για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη , δείπνο  ,  διανυκτέρευση.
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023
Μετά το πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο μας , μια συναρπαστική ημέρα ξεκινάει με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικών αξιοθέατων.  Πρώτη μας επίσκεψη στο Οχυρό Ρούπελ , γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις Γερμανικές Μεραρχίες.  Παραμονή – ενημέρωση. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την κωμόπολη της Κερκίνης αλλά και την ονομαστή ομώνυμη λίμνη , θαύμα της Ελληνικής Φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Θα γνωρίσουμε ένα μοναδικό υδροβιότοπο στο Βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται από την σύμβαση Ραμσάρ .Παραμονή – ενημέρωση – προαιρετική βαρκάδα με τις παραδοσιακές πλάβες και χρόνος ελεύθερος για το  προαιρετικό  
μας γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , δείπνο , προαιρετική ατομική διασκέδαση , διανυκτέρευση.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023
Μετά το πρωινό μας  θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου που ιδρύθηκε το 1275 και ιδρυτής φέρεται ο Επίσκοπος Ιωαννίκος. Κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας έπαθε μεγάλες καταστροφές από διάφορους επιδρομείς και ανακαινίστηκε πολλές φορές. Παραμονή – προσκύνημα – ενημέρωση !!  Τέλος  επιστροφή στην Βάρη//Βούλα αργά το απόγευμα με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
 
Τιμή ατόμου σε δίκλινο//τρίκλινο δωμάτιο  :  220  ευρώ
Τιμή μονόκλινου :   260ευρώ
 
Περιλαμβάνονται :
Μεταφορές , περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα  με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν , 2 διανυκτερεύσεις  με πρωινό και δείπνο  στο ξενοδοχείο  ΦΙΛΙΠΠΟΣ 4* στις Σέρρες  , διόδια διαδρομής ,  αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 
Δεν περιλαμβάνονται :
Είσοδοι σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
 
** στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016  ,ποσού 3,00 ( τρία )  ευρώ  ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου , το οποίο καταβάλλεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304