• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Κατάλογοι
  Αναζήτηση

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΙΝΑ

Προσκυνηματική Εκδρομή
28/11 - 05/12/2023
8 ημέρες 

 

Τρίτη 28/11/2023  ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ  - ΒΗΘΛΕΕΜ
Συγκέντρωση στη Βάρη/ Βούλα 13.30 και μεταφορά στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος. Αναχώρηση με την πτήση της AEGEAN και άφιξη στο ΤΕΛΑΒΙΒ. Μεταφορά στη Βηθλεέμ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
 
Τετάρτη 29/11/2023  ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΒΗΘΛΕΕΜ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για Ιεροσόλυμα όπου θα ξεκινήσουμε το προσκύνημα μας στην Αγία Πόλη από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Θα προσκυνήσουμε τον Ιερό Τόπο της Αποκαθήλωσης, το Ιερό Κουβούκλιο όπου ο Τάφος του Κυρίου, τον φρικτό Γολγοθά και τα παρεκκλήσια μέσα στο Ναό. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, θα προσκυνήσουμε στο Πραιτώριο τη φυλακή του Κυρίου, και περνώντας από την Πύλη των Λεόντων θα προσκυνήσουμε στην Ι. Μονή του Αγίου Στεφάνου. θα δούμε τον Χείμαρρο των Κέδρων και την κλεισμένη Χρυσή Πύλη και θα προσκυνήσουμε στον Πανίερο Ναό Μνήμα της Παναγίας μας στη Γεθσημανή(κλείνει 17.00). Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.
 
Πέμπτη 30/11/2023  ΒΗΘΛΕΕΜ - ΣΙΝΑ
το πρωί (06:00) αναχώρηση για το θεοβάδιστο Όρος Σινά και την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης. Ταξιδεύοντας κατά μήκος της Νεκράς Θάλασσας και των συνόρων με την Ιορδανία, περνάμε τη συνοριακή πόλη Εϊλάτ στον κόλπο της Άκαμπα (σύνορα Ισραήλ και Αιγύπτου) και συνεχίζουμε τη μοναδική σε ομορφιά διαδρομή μας στην άγρια και βραχώδη έρημο του Σινά με τα χωριά των Βεδουίνων, για να φτάσουμε το απόγευμα στη ιστορική Μονή της Αγίας Αικατερίνης. Μετά το δείπνο και για όσους μπορούν και επιθυμούν, προαιρετική ανάβαση στην Αγία Κορυφή (2.280μ.), όπου ο Μωυσής έλαβε τις Δέκα Εντολές και η ανατολή του ήλιου προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα. Αναχώρηση από την Μονή, μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα, με επιστροφή γύρω στις 06:00 π.μ.
 
Παρασκευή 01/12/2023    ΣΙΝΑ - ΒΗΘΛΕΕΜ
Νωρίς το πρωί παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Καθολικό της Ι. Μ. θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πρωινό και στην συνέχεια θα προσκυνήσουμε τα λεί­ψανα της Αγ. Αικατερίνης. Επιστρέφουμε στο Ισραήλ αφού περάσουμε τα σύνορα της Τάμπα μικρή στάση το Ειλάτ πριν διανύσουμε την απόστα­ση κατά μήκος της Νεκράς θάλασσας και παράλληλα με τα σύνορα Ισραήλ-Ιορδανίας. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Βηθλεέμ στο ξενοδο­χείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.  
 
Σάββατο 02/12/2023   ΒΗΘΛΕΕΜ - ΙΕΡΙΧΩ (ΣΑΡΑΝΤΑΡΙ, ΙΟΡΔΑΝΗΣ, ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΒΒΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ) – ΒΗΘΛΕΕΜ
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το Όρος των Ελαιών και το Πανόραμα των Ιεροσολύμων απ’ όπου θα έχουμε μία ωραία θέα της πόλης των Ιεροσολύμων για αναμνηστικές φωτογραφίες. Συνεχίζουμεγια την Ιεριχώ όπου θα ανεβούμε στο Σαραντάριο Όρος, όπου ο Ιησούς έζησε σα­ράντα μέρες με νηστεία και προσευχή και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε στα σύνορα με την Ιορδανία το πραγματικό σημείο βάπτισης του Κυρίου στον Ιορδάνη ποταμό και την Ι. Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου χτισμένη μέσα σε μια πραγματική όαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
 
Κυριακή 03/12/2023  ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ - ΒΗΘΛΕΕΜ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για Ιεροσόλυμα όπου θα επισκεφθούμε την Αγία Σιών όπου βρίσκεται το Υπερώο του Μυστικού Δείπνου και ο λεγόμενος τάφος του Δαβίδ. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Ι. Μονή του Αγίου Θεοδοσίου και μετάβαση με ταξί στην Ι. Μονή του Αγ.Σάββα (Άβατο για τις γυναίκες). Επιστρέφοντας θα επισκεφθούμε το χωριό των Ποιμένων και τον Ι. Ναό της Γέννησης στη Βηθλεέμ όπου θα προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο της Γέννησης, την Αγία Φάτνη και το Σπήλαιο των νηπίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
 
Δευτέρα 04/12/2023 ΒΗΘΛΕΕΜ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας, αναχώρηση από Βηθλεέμ με τις αποσκευές μας με κατεύθυνση βόρεια στην περιοχή της Γαλιλαίας. Καθ'οδόν θα επισκεφθούμε την πόλη της Κανάόπου αναφέρεται το πρώτο θαύμα του Χριστού, ο Γάμος της Κανά  και συνέχεια στην Ναζαρέτ στο Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα ανεβούμε στο όρος Θαβώρ όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Ιησού. Στη συνέχεια φτάνουμε στην λίμνη Γενησαρέτ και την πόλη της Τιβεριάδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας κι ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
 
Τρίτη 05/12/2023  ΓΑΛΙΛΑΙΑ – ΧΑΪΦΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο για να επισκεφθούμε την Ι. Μονή των Αγίων Αποστόλων στη Καπερναούμ και μπορούμε να απολαύσουμε μια ωραία βαρκάδα (προαιρετικό) με παραδοσιακό καΐκι στη λίμνη Γαλιλαίας (Τιβεριάδα) και συνεχίζουμε για τη Χαϊφα τη γραφική παραλιακή πόλη του Βορείου Ισραήλ όπου θα έχουμε μια περιήγηση με το λεωφορείο και  στάση για καφέ με θέα τους περίφημους κήπους Μπαχάι. Συνεχίζουμε το απόγευμα τη διαδρομή μας για το αεροδρόμιο BEN GURION. Αναχωρούμε με την πτήση της AEGEAN  με προορισμό την Αθήνα. Άφιξη στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και μεταφορά στη Βάρη/ Βούλα.
 
Τιμή ατόμου σε δίκλινο/ τρίκλινο δωμάτιο: 1.220 ευρώ
Τιμή ατόμου σε μονόκλινο δωμάτιο: 1.450 ευρώ
 
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις AEGEAN- Φόροι Αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων
Πτήσεις:
28/11/2023    A3 924   AΘΗΝΑ-ΤΕΛΑΒΙΒ   Αναχ. 17.20 – 19.20
05/12/2023    A3 925   ΤΕΛΑΒΙΒ-ΑΘΗΝΑ   Αναχ. 20.10 – 22.20
 
 • Όλες οι μεταφορές στους Αγίους Τόπους  & Σινά όπως ορίζει το πρόγραμμα
 • 2 Διανυκτερεύσεις στη Βηθλεέμ (28-30/11/23) στο ξενοδοχείο AmbassadorCityHotel
 • 1 Διανυκτέρευση στο Σινά (30/11-01/12/23) στον ξενώνα της Μονής
 • 3 Διανυκτέρευσεις στη Βηθλεέμ (01-04/12/23) στο AngelHotel
 • 1 Διανυκτέρευση στην Τιβεριάδα (04-05/12/23) LagoHotel
 • Ημιδιατροφή - Πρωινό και δείπνο καθημερινά στα ξενοδοχεία.
 • Μεταφορές με ΤΑΧΙ στο όρος Θαβώρ και στον Άγιο Σάββα 
 • Visas εισόδου/εξόδου Αίγυπτο/Ισραήλ & Φιλοδωρήματα
 • Ελληνίδα Συνοδός-Ξεναγός καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
 • Aσφάλεια Αστικής ευθύνης - Φόροι και Φ.Π.Α.
 
Δεν περιλαμβάνονται  (πληρώνονται επιτόπου): 
 • Τελεφερίκ (18€ το άτομο) ή Ταξί (10€ το άτομο) για το Σαραντάριο
 • Προαιρετική βόλτα με καΐκι στη λίμνη Τιβεριάδας (10€ το άτομο)
 • Τυχόν άλλοι είσοδοι σε προσκυνήματα
 • Οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στα ανωτέρω ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ : Διαβατήριο με τουλάχιστον 6 μήνες ισχύ από την ημερομηνία επιστροφής.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304