• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΠΥΛΗ ΕΛΑΤΗ

ΤΡΙΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ
14 – 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ MOUZAKI PALACE 
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  14  ΙΟΥΛΙΟΥ 2023
Αναχώρηση το πρωί 07:00 από Βούλα, Βάρη και από Λαμία , Δομοκό και Καρδίτσα και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν , θα φθάσουμε στην Λίμνη Πλαστήρα , όπου θα αρχίσουμε τον μαγευτικό γύρο. Τεχνητή λίμνη σε υψόμετρο 1.000 μέτρα , όπου πήρε το όνομά της από τον πολιτικό Πλαστήρα. Περιήγηση στα όμορφα χωριά της( Μεσενικόλα , Μορφοβούνι , Κρυονέρι , Πεζούλα ,  κ.λ.π ). Προαιρετικό γεύμα στο  Νεοχώρι σε επιλεγμένη ταβέρνα  , στάση στο Φράγμα Ταυρωπού ( φωτογραφίες , βόλτα , ψώνια ) και άφιξη στο Μουζάκι στο πολυτελές ξενοδοχείο << Mouzaki Palace >> , τακτοποίηση στα δωμάτια μας  , χρόνος ελεύθερος , δείπνο , διανυκτέρευση.
 
ΣΑΒΒΑΤΟ   15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023
Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο και μετάβαση στα Μετέωρα , όπου θα επισκεφθούμε την Μονή του Μεγάλου Μετεώρου , την μεγαλύτερη Μονή του συγκροτήματος των Μετεώρων και την Μονή του Αγίου Στεφάνου με το επιβλητικό καθολικό. Στην συνέχεια θα βρεθούμε  στο Μέτσοβο , ορεινή κωμόπολη του Νομού Ιωαννίνων.  Χρόνος ελεύθερος για προαιρετική επίσκεψη  στο Αρχοντικό του Τοσίτσα και στην Πινακοθήκη του Ε. Αβέρωφ και για το προαιρετικό μας γεύμα στα διάφορα ταβερνάκια! Επιστροφή στο Μουζάκι το απόγευμα , ξεκούραση – χαλάρωση στην πισίνα του ξενοδοχείου  , δείπνο , διασκέδαση , διανυκτέρευση.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023
Μετά το πλούσιο πρωινό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για την Πύλη Τρικάλων όπου θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό Ναό << Πόρτα Παναγιά >> και το τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα. Στην Ελάτη θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για το προαιρετικό μας γεύμα και επιστροφή Βάρη – Βούλα αργά το απόγευμα με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.
 
Τιμή ατόμου σε δίκλινο//τρίκλινο δωμάτιο  :  195 ευρώ
Τιμή μονόκλινου :                                                   245 ευρώ
 
 
Περιλαμβάνονται :
Μεταφορές , περιηγήσεις με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν  όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα , 2 διανυκτερεύσεις  στο πολυτελές  Ξενοδοχείο  << MouzakiPalace  >> στο Μουζάκι  με πρωινό και δείπνο ημερησίως , διόδια διαδρομής , συνοδός – αρχηγός του γραφείου μας.
Δεν περιλαμβάνονται :
Είσοδοι σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους , ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , ο φόρος διαμονής 3 ευρώ ανά δωμάτιο ( καταβάλλεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο )  και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
 
 

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304