• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ – ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
 
23 – 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
 
ΣΑΒΒΑΤΟ  23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Αναχώρηση  το πρωί 07:00   από Βούλα//Βάρη και  με ενδιάμεση στάση καθοδόν , άφιξη στην Ονομαστή Μονή Δαμάστας. Παραμονή – προσκύνημα. Εν συνεχεία αναχώρηση  για το  ελατοσκέπαστο – κοσμοπολίτικο Καρπενήσι. Πρώτη μας επίσκεψη το Ιστορικό Κεφαλόβρυσο με το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη και προαιρετικό γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Νωρίς  το απόγευμα θα βρεθούμε στο Καρπενήσι , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο << ΑΝΕΣΙΣ >> , στο κέντρο του Καρπενησίου. Χρόνος ελεύθερος και το  βράδυ προαιρετική  διασκέδαση  . Διανυκτέρευση.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Πλούσιο  πρωινό μπουφέ . Διασχίζοντας τα < Ευρυτανικά Τέμπη >  θα βρεθούμε στο Ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Παραμονή – προσκύνημα. Στο Μεγάλο Χωριό θα έχουμε χρόνο ελεύθερο  για περιπάτους στα γραφικά του δρομάκια  και  παραδοσιακά ψώνια. Εδώ μην παραλείψετε  να γευθείτε το διάσημο γαλακτομπούρεκο του < Αλέκου >. Προαιρετικό γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή Βάρη/ Βούλα με ενδιάμεσες στάσεις το βράδυ. 
 
 
Τιμή ατόμου σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο :    98 ευρώ
Μονόκλινο δωμάτιο     :                                  118  ευρώ
 
Περιλαμβάνονται  
Μεταφορές , περιηγήσεις με πολυτελές υπερυψωμένο  πούλμαν , 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο < Άνεσις   Hotel  > με πρωινό  , διόδια διαδρομής , αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 
Δεν Περιλαμβάνονται
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό  και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016 , ποσού 1,50 ευρώ ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου και καταβάλλεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο.
 
** Το Γραφείο και ο αρχηγός διατηρούν το δικαίωμα της τροποποίησης του προγράμματος για λόγους τεχνικούς ή ανωτέρας βίας  ή προς βελτίωση της εκδρομής.

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304