• Τηλ. 210 89 75 304/210 89 75 756
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κατάλογοι
    Αναζήτηση

Λίγα λόγια για εμάς

To «Αεί ταξιδεύειν», Γραφείο Γενικού Τουρισμού και μέλος του ΕΟΤ, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην περιοχή της Βάρης από τον Ιανουάριο του 2006.

Έκτοτε, ακολούθησε μια σταθερά ανοδική πορεία, απόρροια της υψηλής ποιότητας παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Ο μπαμπάς και ιδρυτής του Γραφείου, Γρίτζαλης Δημήτριος έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο του Τουρισμού, ξεκινώντας το 1982 από τα ξενοδοχεία, συνεχίζοντας με εισερχόμενο τουρισμό κυρίως από Αμερική και καταλήγοντας να τον συνεπάρει η διοργάνωση μονοήμερων και πολυήμερων εκδρομών εντός και εκτός Ελλάδος!

Οι κόρες, Δήμητρα και Διονυσία έχουν αναλάβει κυρίως τον τομέα των εισιτηρίων αεροπορικών και ακτοπλοϊκών… με ευγένεια και αγάπη πάντα καταφέρνουν να βρουν το δρομολόγιο που ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη στην επιθυμητή τιμή.

Η Δήμητρα, ως υπεύθυνη του γραφείου εργάζεται στο τμήμα κρατήσεων από το 2006, κατέχει πτυχίο του τμήματος Αρχειονομίας & Βιβλιοθηκονομίας του ΙονίουΠανεπιστημίου και είναι κάτοχος του διπλώματος «Management Ταξιδιωτικών Πρακτορείων & Tour Operators» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Διονυσία, απασχολείται στο γραφείο από το 2013, είναι τελειόφοιτη Γαλλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και έχει ως στόχο να παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού του Υπουργείου Τουρισμού ώστε να είναι έτοιμη να εξελίξει το τμήμα των εκδρομών μας και όχι μόνο.

Πιστεύουμε στην προσωπική επαφή και την ευγένεια. Δεν αποτελούμε γραφείο μαζικής κίνησης όπως τα ιντερνετικά γραφεία αλλά είμαστε συγκεκριμένοι άνθρωποι/ Σύμβουλοι Ταξιδίων, και αποσκοπούμε σε όσους ταξιδιώτες μπορούμε να εξυπηρετήσουμε εμείς προσωπικά, με 100% ευχαριστημένους πελάτες.

Εφόσον λοιπόν το επιθυμεί κάποιος του παρέχουμε την εξασφάλιση και την εμπειρία μας παντα στις καλύτερες τιμές  από το πιο απλό εισιτήριο έως το πιο εξειδικευμένο ταξίδι.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα μας για να τη δική σας διαρκή ενημέρωση για τις εκδρομές μας και γενικά το ταξίδι!

Την προσωπική επαφή όμως δεν την αλλάζουμε!

Το γραφείο μας, λοιπόν, εξειδικεύεται στους τομείς της έκδοσης ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και της διοργάνωσης τόσο οργανωμένων όσο και μεμονωμένων ταξιδίων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ‘συνταξιδιωτών’ μας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από συνεργασίες με επιλεγμένους συνεργάτες και δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς οργανισμούς.

Εμείς… το «Αεί ταξιδεύειν»… σαν οικογενειακό γραφείο με τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση μας στα νέα τουριστικά δρώμενα και εξελίξεις απευθυνόμαστε προσωπικά σε εσάς, τον ξεχωριστό πελάτη μας για να σας ταξιδέψουμε με ασφάλεια και συνέπεια στα πέρατα της γης!

Τηλεφωνήστε μας ή ελάτε στο γραφείο μας να οργανώσουμε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε… ή το επαγγελματικό σας ταξίδι… το δικό σας ταξίδι… γιατί ο κάθε ταξιδιώτης έχει διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες!

  

Καλέστε μας στο 210 89 75 304